FAKTET KRYESORE

Vizioni yne eshte nje ambient ku te gjitha paketimet jane:

Te prodhuara me pergjegjshmeri dhe kualitet

Te prodhuara per te qene sa me efektive gjate gjithe ciklit te jetes se tyre

Te plotesojne kushtet e tregut per performance dhe kosto

Te krijohen teresisht nga materiale te riciklueshme


 

  • English
  • Shqip

MIRESEVINI

EVEREST IE eshte ne Shqiperi prodhuesi lider per prodhimin e filmave prej polietileni, amballazheve njeshtresore ose te laminuara disa-shtresore, te stampuara ose jo, qeseve te shoppingut, çantave prej polietileni dhe shume llojeve te tjera te ambalazheve plastike fleksibile.

 

Solidariteti ne bashkepunim i nje stafi menaxherial inovator, i cili i konsideron burimet njerezore si nje fond i rendesishem i shoqerise, adapton komunikim te qarte dhe efektiv, duke dhene mbeshtetje nepermjet besimit dhe nje ekipi te kualifikuar specialistesh, shoqeruar nga nje grup punonjesish te zgjedhur.

 

Tashme te çertifikuar sipas standarteve ISO 9001:2000, u ofrojme klienteve tane cilesi te niveleve europiane. Me modesti mund te themi, qe jemi krenare, qe prodhojme produkte per kompanite me te medha ne Shqiperi dhe jashte saj duke e rritur eksportin ne 40%.